GeoffRejseblog

Mit navn er Geoff Segal og jeg er fagets måske mest erfarne person inden for udlejning af ferieboliger i Sydeuropa. I forbindelse med mine 40 års erfaring i rejsebranchen har jeg gennem årene kørt rundt i Sydeuropa på kryds og tværs.

Min karriere i rejsebranchen startede i 1976, da jeg blev produktchef hos Novasol. I 1984 grundlagde jeg Ferieboligcentret A/S (FBC Rejser), som gennem årene sendte rigtig mange danskere på kør-selv- ferie i hele Europa. Vi havde i starten stort fokus på italienske og franske destinationer, men i de senere år blev især Spanien og siden Kroatien vældigt eftertragtet. I 2012 blev FBC solgt til Sunweb, som jeg forlod i 2014.

Efter at jeg havde arbejdet et år som ekstern konsulent i branchen, startede min tidligere kollega, Mark, “1 Step Away”, og så var vi klare til endnu et eventyr. Jeg har gennem årene oparbejdet et stort netværk af samarbejdspartnere, jeg taler 8 sprog, og jeg elsker at komme rundt og besøge mine venner i syden.

Som det fremgår af navnet, er jeg født i England, men fandt i min grønne ungdom ud af, at jeg hellere ville bo i Danmark. Jeg flyttede således til mit nye fædreland i 1963 og blev dansk statsborger i 1972. Det blev til flere job inden for p.r. samt et jurastudium på Københavns Universitet, inden jeg nærmest ved et tilfælde kom ind i rejsebranchen. Jeg bor i Birkerød sammen med min kone siden 1966, Jytte, som er pensioneret gymnasielærer. Sammen har vi sønnen Sune og to børnebørn, David og Elias.